Автоновини Франкфурт-2017

Renault представив надпотужний Megane нового покоління

Автомобіль укомплектували модернізованим 2,0-літровим бензиновим турбодвигуном з віддачею 280 кінських сил. Також машина оснащується адаптивними амортизаторами, спортивною підвіскою і повнокерованим шасі 4Control.

Компанія Renault привезла на автосалон у Франкфурт спортивну версію Megane. Автомобіль отримав приставку RS в назві і з’явиться у продажу в Європі навесні наступного року. Ціна на автомобіль складе близько 33 тис. євро. Основними конкурентами новинки називаються Honda Civic Type R, Ford Focus RS і новий Seat Leon Cupra R.

Новинку укомплектували 2,0-літровим бензиновим мотором. Такий же двигун використовується на нової моделі Alpine. Потужність агрегату складає 280 кінських сил. Двигун працює спільно з шестідіапазонним «роботом» з двома зчеплення. Раніше клієнтам пропонувалася тільки шестиступінчаста механічна коробка передач. Динамічні характеристики Megane RS поки тримаються в секреті. У компанії лише підтвердили, що розгін до 100 км / год забере у автомобіля менше 6 секунд.

Також машина оснащується адаптивними амортизаторами, спортивною підвіскою і повнокерованим шасі 4Control, яке дозволяє заднім колесам повертатися на 2,7 градуса. У водієві є чотири режими їзди – Comfort, Normal, Sport і Race.

Пізніше в Renault обіцяють представити модифікацію під назвою Trophy Megane RS. Автомобіль отримає 300-потужний двигун і буде представлен ??в кінці 2018 року.

Ще однією прем’єрою Renault у Франкфурті став концепт під назвою Symbioz. У самій компанії новинку позиціонують як «автомобіль майбутнього». Прототип дає уявлення про плани Renault про автомобіль в 2030 році.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook