Автоновини Франкфурт-2017

BMW показала великий електрокар з запасом ходу в 600 кілометрів

На Франкфуртському автосалоні представили концепт-кар BMW Vision Dynamics, який став провісником третьої моделі з «зеленої» i-лінійки. Серійний автомобіль з’явиться в 2021 році.

Компанія BMW привезла на Франкфуртський автосалон концепт-кар під назвою Vision Dynamics. Новинка є передвісником серійної моделі, яка займе в еко-лінійці «i» місце між електрокаром i3 і спортивним гібридом i8.

Дані про силову установку новинки поки тримаються в секреті. При цьому в компанії відзначили, що автомобіль здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за чотири секунди, а його максимальна швидкість дорівнює 200 км на годину. Запас ходу виключно на електричній тязі склав 600 кілометрів.

BMW Vision Dynamics отримав довгу колісну базу, спадаючу лінію даху, дуже короткі передній і задній звіси, а також велику лінію скління. У компанії відзначили, що це будуть характерні риси для всіх майбутніх автомобілів, які отримають функції автоматичного або напівавтоматичного управління.

Серійна версія i5, запас ходу якої буде варіюватися від 500 до 700 кілометрів, з’явиться тільки в 2021 році. Очікується, що електрокар отримає автономну систему управління третього рівня. Подібна технологія передбачає, що машина зможе самостійно маневрувати, перебудовуватися і навіть обганяти попутний транспорт. При цьому водій повинен бути готовий в будь-який момент взяти керування на себе.

Як повідомлялося раніше, компанія BMW 2025 р випустить 25 абсолютно нових «зелених» моделей, 12 з яких буде мати повністю електричні силові установки.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook