Автоновини Франкфурт-2017

Audi залишить суперкар R8 без повного приводу

Нова модифікація Audi R8 дебютує в рамках Франкфуртського автосалону. Суперкар оснастять тим же 5,2-літровим атмосферним агрегатом V10.

Audi Sport опублікувала в своєму Instagram тизер нової модифікації суперкара R8, прем’єра якої відбудеться в рамках Франкфуртського автосалону. Передбачається, що німці покажуть занднеприводну версію моделі, яка раніше пропонувалася виключно з повним приводом.

Раніше подібна модифікація з’явилася у соплатформенного суперкара Lamborghini Huracan, яка була представлена ??восени 2015 року. Варіант з кодовим позначенням LP580-2 оснастили дефорсованим двигуном V10, віддача якого знизилася з 610 до 580 кінських сил.

Який двигун отримає заднеприводна версія Audi R8, поки не відомо. Нинішній суперкар оснащується 5,2-літровим агрегатом V10, що розвиває 540 або 610 кінських сил.

Про те, що компанія Audi має намір випускати задньопривідні версії своїх спортивних автомобілів, стало відомо в червні. Керівництво німецької марки передбачає, що подібні машини могли б скласти конкуренцію основним автомобілям від Mercedes-AMG і BMW M.

Крім нової модифікації R8, компанія Audi привезе на Франкфуртський автосалон прототип повністю автономний автомобіль D-класу з чотирма електромоторами, електричний кросовер, а також флагманський седан A8 нового покоління.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook