Автоновини Франкфурт-2017

Опубліковано перше зображення салону гіперкара Mercedes Project One

Прем’єра машини відбудеться на автосалоні у Франкфурті, який пройде у вересні 2017 року. Гіперкар випустять обмеженим тиражем в 275 екземплярів.

Компанія Mercedes-AMG опублікувала нове тізерне зображення гіперкара Project One. На цей раз на знімку вперше показаний салон новинки. Автором фотографії, яка була опублікована в Facebook компанії, став глава Mercedes-AMG Тобіас Моерс. Судячи по зображенню, автомобіль отримає повністю цифрову приладову панель і великий сенсорний дисплей.

Прем’єра машини відбудеться на автосалоні у Франкфурті, який пройде у вересні 2017 року. Гіперкар випустять обмеженим тиражем в 275 екземплярів. Автомобіль буде коштувати від 2,27 млн ??євро. Основними конкурентами новинки стануть Ferrari LaFerrari, McLaren P1, Porsche 918 Spyder, Aston Martin і Red Bull AM-RB 001.

Новинка отримає гібридну силову установку, До її складу увійде 1,6-літровий бензиновий турбодвигун V6. Зараз такий двигун встановлюється на болід Формули-1 F1 W07 Hybrid. Потужність агрегату становить 748 кінських сил. Мотор здатний розкручуватися до 11 тис. обертів.

ДВС буде працювати спільно з чотирма електричними моторами. Два з них розташовані на передній осі, ще два приводять у рух задні колеса. Ще один електродвигун встановлять на колінчастому валу. Сумарна потужність гіперкара складе близько 1000 кінських сил. Запас ходу на одній електротязі не перевищує 25 кілометрів.

Новинка отримає аеродинамічний обвіс. Кузов автомобіля буде виконаний з карбону. За неофіційними даними, вага гіперкара не перевищуватиме 1000 кілограмів. До 100 км / год автомобіль буде розганятися менше ніж за 2,5 секунди. Максимальна швидкість – 355 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook