Автоновини

BMW выпустить 12 електрокарів до 2025 року

Через сім років баварська марка виведе на ринок 25 «зелених» моделей, половина з яких буде мати повністю електричну силову установку.

Компанія BMW до 2025 р випустить 25 нових «зелених» моделей, 12 з яких будуть мати повністю електричні силові установки. Про це повідомляє прес-служба баварської марки.

«Частка електрифікованих автомобілів буде поступово збільшуватися серед всіх наших модельних лінійок і брендів. І я можу підтвердити, що такі машини з’являться у спортивного підрозділу BMW M, а також у марки Rolls-Royce », – зазначив генеральний директор автовиробника Харальд Крюгер.

На даний момент компанія BMW інвестує додаткові кошти в модернізацію своїх підприємств, які до 2020 році повинні почати випускати автомобілі з будь-якими типами силових агрегатів, включаючи гібридні і повністю електричні.

BMW выпустить 12 електрокарів до 2025 року

Крюгер також заявив, що BMW привезе до Франкфурту прототип електрокара i5, який займе в «зеленому» i-сімействі компанії місце між моделями i3 і i8.

Серійна версія i5, запас ходу якої буде варіюватися від 500 до 700 кілометрів, з’явиться тільки в 2021 році. Очікується, що електрокар отримає автономну систему управління третього рівня. Подібна технологія передбачає, що машина зможе самостійно маневрувати, перебудовуватися і навіть обганяти попутний транспорт. При цьому водій повинен бути готовий в будь-який момент взяти керування на себе.

Крім того, BMW представить на мотор-шоу оновлений електрокар i3, який разом з рестайлінгом отримає спортивну версію i3s. Хетчбек отримав модернізований синхронний електромотор, продуктивність якого зросла до 184 к.с. і 270 Нм крутного моменту. Це на 14 сил і 20 Нм більше в віддачі двигуна стандартного електрокара. BMW i3s здатний розганятися з місця до 100 км / год за 6,9 секунди (на 0,3 секунди швидше звичайного i3), а його максимальна швидкість перевищує 160 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook