Автоновини Франкфурт-2017

BMW покаже електрокар з запасом ходу в 700 кілометрів

Офіційна прем’єра концепту повинна відбутися на вересневому автосалоні у Франкфурті. Серійна версія машини буде оснащуватися автономною системою управління третього рівня.

Компанія BMW привезе на автосалон у Франкфурті у вересні концептуальний електрокар, який стане передвісником серійної моделі під назвою i5, повідомляє Autocar. Вся інформація про новинку поки тримається в секреті. За даними видання, прототип буде являти собою чотиридверний хетчбек або кросовер. Запас ходу у машини складе від 500 до 700 кілометрів.

Серійна версія i5 з’явиться тільки в 2021 році. Очікується, що електрокар отримає автономну систему управління третього рівня. Подібна технологія передбачає, що машина зможе самостійно маневрувати, перебудовуватися і навіть обганяти попутний транспорт. При цьому наявність водія, який в будь-який момент може взяти керування на себе, в автомобілі є обов’язковим.

Нагадаємо, BMW планує масову електрифікацію всіх моделей. Автомобілі отримають або гібридні, або повністю електромоторні версії. Мета компанії – досягти середніх показників по викидах СО2 на рівні 95 г / км до 2020 року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook