Авто на єврономерах Автоновини

Центр Києва паралізований: акція машин на єврономерах набирає обертів

Фото: РБК-Україна

Центр Києва через акції протесту повністю паралізований. За попередньою інформацією, з Харкова та інших міст і областей виїхало понад тисячу автомобілів.

“Сьогодні під ВР буде дуже багато євромашін! Машини колонами заходять до Києва”, – повідомляє один з учасників акції протесту на своїй сторінці в Facebook.

“Машини вже стоять повністю по всій вулиці Грушевського в 4 ряди до стадіону Лобановського. І це тільки 4.20 ранку. А машини прибувають і прибувають десятками зі всіх регіонів”, – зазначив один з учасників.

Згідно з даними поліції, в акції протесту власників нерозмитнених автомобілів беруть участь близько 850 автомобілістів. Про це РБК-Україна повідомила прес-секретар Головного управління Нацполіціі в Києві Оксана Блищик.

Як повідомляють кореспонденти з місця події, організатори акції протесту звернулися до влади з вимогою, щоб до них на акцію протесту вийшов представник президента, АП, чи Кабміну.

У разі, якщо протягом 1,5 години до мітингувальників не вийде уповноважений представник від української влади, то учасники акції будуть вживати більш жорстких заходів.

«Якщо протягом півтори години до нас не вийде представник влади, ми будемо вимушені йти до Кабміну та зайти у Кабмін зі своїми вимогами. Або ж поідемо за адресами, де мешкають українські можновладці», – повідомили учасники акції.

Слідкуйте за нашою стрічкою автоновин Automotive.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook