Автоновини Франкфурт-2017

Honda представила гібридний кросовер для Європи

Японці показали європейську версію моделі CR-V з гібридною силовою установкою, до складу якої входить дволітровий бензиновий двигун і два електромотори.

Компанія Honda представила передсерійний прототип гібридної версії нового кросовера CR-V для європейського ринку. Публічна прем’єра позашляховика відбудеться в середині вересня на Франкфуртському автосалоні, повідомляє прес-служба японської марки.

До складу гібридної силової установки увійшла дволітрова бензинова «четвірка», що працює по циклу Аткінсона, а також два електричних агрегату. Один з них виступає в ролі генератора, з’єднаний з одношвидкісною трансмісією, яка «забезпечує постійне відчуття потужності і високого крутного моменту».

Силова установка здатна працювати в трьох режимах – виключно на електротязі, тільки з задіяним двигуном внутрішнього згоряння, а також в комбінованому циклі.

У Європі новий Honda CR-V почне спершу пропонуватися з 1,5-літровим бензиновим турбодвигуном, а модифікація з гібридною установкою стане доступна пізніше. За попередніми даними продажі новинки почнуться в середині 2018 року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook