Автоновини Франкфурт-2017

Mercedes-Benz представив спеціальну версію G-Class

Новинка отримала захист нижньої частини кузова з нержавіючої сталі, фірмові смуги AMG на боковинах кузова і особливі 21-дюймові легкосплавні поліровані колісні диски.

Компанія Mercedes-Benz розсекретила нові версії «заряджених» позашляховиків G63 і G65, що отримали назву Exclusive Edition. Публічний дебют машин відбудеться на автосалоні у Франкфурті у вересні нинішнього року. У Європі ціни на автомобілі складуть 163 тис. 125 евро та 287 тис. 658 євро відповідно.

Новинка отримала захист нижньої частини кузова з нержавіючої сталі, фірмові смуги AMG на боковинах кузова і особливі 21-дюймові легкосплавні поліровані колісні диски. В оформленні інтер’єру використали шкіру Nappa з контрастною прострочкою. І обробку карбоном, машина отримала спортивні сидіння, нову приладову панель і особливе рульове колесо від AMG Performance.

Mercedes-AMG G65 оснащується шестилітровим агрегатом V12 з двома турбінами, що розвиває 630 к.с. і 1000 Нм крутного моменту. Позашляховик здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 5,3 секунди, а його максимальна швидкість складає 230 км на годину.

Крім цього вже на автосалоні в Детройті в 2018 р Mercedes представить позашляховик G-Class нового покоління. Автомобіль побудують на новій платформі. Завдяки їй вага G-Class може знизитися на 400 кілограмів. При цьому дизайн машин практично не зміниться. Новинка отримає аеродинамічний обвіс, який повинен зменшити коефіцієнт лобового опору.

Gelandewagen оснастять модернізованим 4,0-літровим бензиновим двигуном V8 Biturbo. Потужність агрегату може скласти від 470 до 600 кінських сил. Також в моторну гамму позашляховика увійдуть бензинові двигуни потужністю до 360 кінських сил. Очікується і поява кількох дизельних агрегатів. Найпотужнішим з них стане шестициліндровий двигун з віддачею 313 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook