Автоновини

Перший пішов: у ДТП примудрилися розбити Lexus LC 500

Через кілька місяців після того, як США почали постачати 2018 Lexus LC 500, принаймні один з них був розбитий і виставлений на продаж на одному з автомобільних аукціонів Америки.

Двохдверний спортивний купе продає державне страхове підприємство. Початкова ціна  відносно невелика проте авто вимагає чималих вкладень на ремонт серйозних ушкоджень. Так як повернення до колишньої слави не буде легким і тим паче дешевим.

Зображення показують, що сірий LC 500 з п’ятилітровим 471-потужним V8, і пробігом – всього 1250 км, отримав чималі пошкодження. В наслідок ДТП постраждали бампер, фари, решітка радіатора, капот та передня панель. Вітрове скло також сильно розбите, подушки безпеки розгорнуті, і продавець стверджує, що деякі пошкодження отримала ходова.

На даний час найвища ставка становить 31 тис. 250 дол США, але це ще не межа. Ціни на новий LC 500 починаються від $ 92 тисячь і немає ніяких сумнівів в тому, що автомобіль може бути повернутий до найновішого стану. Однак, скільки це буде коштуватиме, залишається тільки здогадуватися.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook