Автоновини Франкфурт-2017

Mercedes назвав характеристики гіперкара з двигуном боліда Формули-1

Гібридний суперкар Mercedes-AMG Project One отримає 1000-потужну установку, яка дозволить автомобілю розганятися до 350 км на годину.

Компанія Mercedes-AMG опублікувала черговий тизер і назвала деякі характеристики гіперекара Project One, який оснастять силовим агрегатом від боліда Формули-1. Публічна прем’єра новинки відбудеться в середині вересня на Франкфуртському автосалоні.

До складу силової установки гіперкара увійде 1,6-літровий наддувний мотор V6, здатний розкручуватися на понад 10 000 оборотів в хвилину. Подібні агрегати зараз застосовуються на формульних болідах. Двигун внутрішнього згоряння буде працювати в парі з чотирма електричними моторами. Сумарна віддача агрегатів перевищує 1000 кінських сил.

Гіперкар зможе прискорюватися з місця до 100 км / ч приблизно за 2,5 секунди, а його максимальна швидкість досягне 350 км на годину.

Раніше повідомлялося, що ресурс ДВС складе близько 50 000 км, після чого мотор доведеться замінити або піддати серйозним відновлювальним роботам.

Передбачається, що у Франкфурті дебютує передсерійний прототип, а товарний автомобіль з’явиться до 2019 року. Тираж гіперкара обмежать 275 екземплярами, вартість кожного з яких складе близько 2,6 млн доларів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook