Автоновини Франкфурт-2017

Toyota анонсувала прем’єру нового Land Cruiser Prado

На фото: концепт Toyota C-HR Hy-Power

Японська компанія розповіла про свої новинки для Франкфуртського автосалону. Всього Toyota підготувала до мотор-шоу чотири прем’єри.

Компанія Toyota анонсувала новинки, які покаже в рамках Франкфуртського автосалону 12 вересня. Японці привезуть на мотор-шоу концептуальний гібридний кросовер, а також позашляховик Land Cruiser наступного покоління. Про це повідомляє прес-служба автовиробника.

Toyota покаже у Франкфурті прототип CH-R Hy-Power, розроблений в європейському дизайн-центрі японської марки. Концепт-кар буде покликаний дати уявлення про майбутні гібридні автомобілі компанії. Склад силової установки поки тримається в секреті. На даний момент «Тойота» пропонує гібридну модифікацію CH-R, яка оснащується 1,8-літровим бензиновим мотором, електричним двигуном і варіатором. В сумі агрегати видають 120 кінських сил.

Крім того, на автосалоні дебютує оновлений позашляховик Land Cruiser Prado. На поточний момент про нього відомо, що атвомобіль збереже рамну конструкцію.

На фото: Toyota Auris Touring Sport Freestyle

Також японці покажуть у Франкфурті передньопривідний хот-хетч Yaris GRMN, оснащений 205-потужним 1,8-літровим агрегатом з приводним нагнітачем, і нову версію універсала Auris Touring Sport під назвою Freestyle.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook