Автоновини Франкфурт-2017

З’явилися перші фотографії нового Porsche Cayenne

Кросовер отримає 680-потужну гібридну установку і стане легше попередника на 100 кілограмів. Офіційна прем’єра моделі відбудеться завтра, 29 серпня.

В інтернеті з’явилися перші офіційні фотографії кросовера Porsche Cayenne третього покоління, офіційна прем’єра якого відбудеться 29 серпня. Знімки опублікувало у себе на сайті видання Auto Express, звідки вони потім були видалені. Зображення встигло зберегти видання Motor1.

Спереду у позашляховика з’явиться злегка збільшена радіаторна решітка і повністю світлодіодна оптика. Новий Porsche Cayenne отримає більш обтічний кузов, а задню частину кросовера виконають в стилі Macan і Panamera другого покоління. У дусі останньої моделі виконають і оформлення інтер’єру.

Кросовер побудують на модульній платформі MLB Evo, завдяки чому автомобіль стане легше попередника приблизно на 100 кілограмів. Це ж шасі використовується на Audi Q7 і Bentley Bentayga, а згодом воно також ляже в основу наступного Volkswagen Touareg і Lamborghini Urus.

Лінійку двигунів також запозичать у другої ” Панамеры”. Зокрема, вона включить 2,9-літровий твін-турбо мотор V6 і чотирьохлітрову битурбо ” вісімку”, які зараз видають 440 і 550 кінських сил відповідно.

Топовий варіант отримає позначення Cayenne Turbo S E-Hybrid і отримає гібридну силову установку від аналогічної модифікації Panamera. Її склад включає чотирьохлітровий твін-турбо двигун V8 і 136-сильний електромотор. Сумарна віддача агрегатів становить 680 к.с. і 850 Нм крутного моменту.

Публічна прем’єра кросовера Porsche Cayenne третього покоління відбудеться 12 вересня на Франкфуртському автосалоні.

Як раніше повідомляв Automotive німецький виробник розповів про суворі випробування на надійність, які довелося пройти кросоверу Porsche Cayenne нового покоління по дорозі на конвеєр.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook