Автоновини

Chery показала дизайн нового кросовера для Європи

Китайська компанія привезе до Європи новий позашляховик, який повинен стати глобальною моделлю.

Китайська компанія Chery опублікувала нові тизери предсерийного прототипу кросовера, який буде продаватися по всьому світу, включаючи Європу. Публічна прем’єра позашляховика відбудеться на Франкфуртському автосалоні, повідомляє Motor1.

Назва кросовера поки тримається в секреті. Судячи по зображенню, позашляховик запозичить стилістичні рішення у концепт-кара Tiggo Sport Coupe, представленого навесні нинішнього року на мотор-шоу в Шанхаї. Прототип був покликаний дати уявлення про те, якою може вийти модель Tiggo наступного покоління.

За попередніми даними, в лінійку двигунів нового кросовера Chery увійде 1,6-літровий атмосферник, а також турбований двигун робочим об’ємом 1,5 літра. Крім того, у моделі буде модифікація з гібридною силовою установкою.

Раніше стало відомо, що компанія Chery збирається організувати новий бренд, під яким буде продавати свої автомобілі на європейському ринку. Крім того, китайці збираються відкрити в Європі власний центр нових досліджень і розробок, що мають їм допомогти швидше стати глобальним гравцем.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook