Автоновини

Ferrari випустить останній екземпляр LaFerrari заради благодійності

Італійці побудують 210-й за рахунком екземпляр відкритого суперкара LaFerrari Aperta, який продадуть на аукціоні за ціною від 3 до 4 млн євро.

Компанія Ferrari випустить останній, 210-й за рахунком, екземпляр суперкара LaFerrari Aperta, який буде проданий на аукціоні. Отримані кошти підуть на благодійні цілі, повідомляється на сайті аукціонного дому RM Sotheby’s.

Останній відкритий супергібрід буде представлений 9 вересня під час святкування 70-річного ювілею італійського автовиробника. За автомобіль, який отримає унікальну ліврею, передбачається виручити від 3 до 4 млн євро.

З 2016 року компанія Ferrari побудувала 500-й за рахунком купе LaFerrari, партія якого спочатку була обмежена 499 автомобілями. Гроші, виручені з продажу суперкара, пішли на допомогу постраждалим від землетрусу, що стався в Італії в серпні 2016 року.

Суперкар Ferrari LaFerrari і його відкрита версія Aperta комплектуються 963-потужною гібридною установкою, склад якої включив 6,3-літровий мотор V12, електричний агрегат, комплект літій-іонних батарей і семиступінчастий “робот” з двома зчепленнями. Ferrari LaFerrari здатна розганятися до 100 км / год за три секунди, а його максимальна швидкість обмежена 350 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook