Автоновини

Продажі автомобілів на глобальному ринку в липні виросли

Приріст на світовому авторинку в минулому місяці перевищив три відсотків. На світовому автомобільному ринку протягом липня 2017 року було продано близько 7 млн. 438 тисяч легкових і легких комерційних автомобілів. Згідно з даними консалтингової компанії LMC Automotive, на які посилається «Автостат», цей результат на 3,2% більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

При цьому наголошується, що за підсумками перших семи місяців 2017 року глобальні продажі автомобілів склали приблизно 54 млн 281 тис.  примірників. Цей результат на 3% більше в порівнянні з показником аналогічного періоду минулого року.

Очолює світову першість з продажу автомобілів Китай: на ринку цієї країни в липні 2017 го було продано 1 млн. 924 тис.  одиниць, що говорить про приріст на 2,4% по відношенню до АППГ. На другому місці в світі як і раніше розташовується авторинок США: американці купили за вказаний період близько 1 млн. 414 тис. нових легкових і легких комерційних машин, зафіксований спад на 7,1%.

У країнах Західної Європи реалізація нових автомобілів збільшилися на 2,4%, всього за липень 2018 року був реалізовано 1 млн. 235 тис. примірників. Приріст показників (на 21,4%) демонструють і країни Східної Європи, де було продано 346 500 машин.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook