Автоновини

Опубліковані офіційні зображення нового кросовера Qoros

Публічний дебют нового концептуального «паркетника» відбудеться в кінці цього тижня на автосалоні в китайському Ченду. Зображення позашляховика Qoros розповсюдило видання Autohome. Кросовер назвали Model Young, він являє собою перелицьовану версію Chery Tiggo 7. Нагадаємо, марка Qoros – це спільний проект китайської Чері і ізраїльської компанії Kenon.

Екстер’єр «молодіжного» кросу виконаний у фірмовому стилі бренду. Від донорського Tiggo 7 новинка Qoros відрізняється бамперами, решіткою радіатора, фарами і задніми ліхтарями. При цьому Model Young виявився трохи крупніше. Довжина SUV дорівнює 4 510 мм, що на 5 мм більше, ніж у «сімки», ширина – 1 840 мм (+3 мм), висота  – 1 685 мм (+5 мм). Колісна база у обох моделей однакова – 2 670 мм.

Салон також практично ідентичний інтер’єру Tiggo 7. Різниця лише в матеріалах обробки, плюс у Model Young з’явився інший важіль перемикання передач і змінилася компоновка клавіш на центральному тунелі.

Поки крос знаходиться в статусі концепту, проте серійна версія, ймовірно, збереже такий дизайн.

За попередніми даними, новий кросовер Qoros запропонують з бензиновим турбомотором 1.5 потужністю 147 або 152 к.с. Двигун поєднується з шестиступінчастою “механікою” або “роботом” з подвійним зчепленням. Привід – тільки передній. Такий же мотор є і в гамі Chery Tiggo 7.

Про те, що Qoros готує до прем’єри новий «паркетник», стало відомо в червні цього року. Тоді ж повідомлялося, що в лінійці бренду з’явиться ще й новий седан. «Четирехдверка» побудують на базі Chery Arrizo 5.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook