Автоновини

Київські служби таксі піднімають тарифи

Виною всьому автогаз, що подорожчав, і на якому їздить більшість перевізників. Столичні служби таксі вирішили підняти свої розцінки  так як  щодня дорожчає Автогаз.

Втім, поки що не все контори зважилися на такий крок.

«Багато київських служб підвищили вартість, так як вони завжди рахують тариф, виходячи з ціни автогазу, а не бензину. «Мінімалки» підняли приблизно на 5 грн і додали від 50 коп. до 1 грн до ціни за кілометр. А хтось просто зменшив кілометраж, що входить в мінімальний тариф », – розповів  адміністратор проекту Vtaxi.info Олексій Дробот.

При цьому експерти НЕ виключають, що якщо ціни на автогаз і далі будуть рости, то у служб таксі просто не залишиться вибору – розцінки доведеться підтягти.

«Безумовно, ми б вважали за краще, щоб ціни на газ залишалися на колишньому рівні, так як більшість перевізників працюють на даному виді палива. Але якщо коливання на ринку продовжаться, то можна очікувати і збільшення тарифів на поїздки. У нас зараз тарифи ті ж. Ми все-таки сподіваємося на врегулювання ситуації з цінами на газ », – зазначає прес-секретар Fasten (бренд Red Taxi) Зоя Австрійська.

А тим часом, вже сьогодні, згідно з даними консалтингової компанії «А-95», середня ціна за літр скрапленого газу на українських автозаправках піднялася до 15,32 грн.

Великі мережевики і зовсім продавали LPG по 16,5 грн / л.

Таким чином, всього за день в середньому автогаз по країні подорожчав більш ніж на 75 коп. / л.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook