Автоновини

Суперкар Gunther Werks 400R: космічна елегантність

Свіжоспечена фірма Gunther Werks власника Гюнтера Вендта, в минулому інженера космічного відомства NASA, на конкурсі елегантності в Пеббл-Біч  представила власну модель – купе 400R.

Машину забезпечили посиленим вуглепластиком кузовом з розширеними передніми колісними арками і світлодіодними фарами. Салон обшитий шкірою і замшею, а замість заднього сидіння – углепластикова полка для поклажі. До речі, з цього матеріалу зроблені і каркаси сидінь.

А в задньому звисі – доопрацьований орегонской фірмою Rothsport атмосферний шестициліндровий оппозитник Porsche. Робочий об’єм якого – 4,0 л замість 3,6 л у оригінальній машині, потужність – 405 к.с. проти 273 к.с., крутний момент – 447 Нм. У парі з мотором – замовна шестиступінчаста механічна коробка Getrag. У шасі – регульована підвіска з пружинами KW Clubsport, нові стабілізатори, гальмівні механізми Brembo і магістраль більшого тиску плюс 18-дюймові легкосплавні колеса.

Фірма збирається випустити обмежену партію з 25 екземплярів купе 400R на основі Porsche 993-ї серії за ціною  $525 тисяч.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook