Автоновини Франкфурт-2017

Новий Porsche Cayenne: тиждень до прем’єри

Німецький виробник розповів про суворі випробування на надійність, які довелося пройти кросоверу нового покоління по дорозі на конвеєр.  Автовиробник підтверджує, що представить флагманський позашляховик Porsche Cayenne 29 серпня. Крім того, в компанії розповіли, через що довелося пройти прототипам і передсерійним автомобілям.

У Porsche заявляють, що сумарно автомобілі пройшли близько 4,4 мільйона тестових кілометрів по всьому світу і в екстремальних умовах. Машинам і їх водіям доводилося витримувати температуру від -45 до +55 градусів за Цельсієм.

Програма тестування мала на увазі рух автомобілів при змінному графіку протягом декількох місяців, в якому пробіг по місту, заміському шосе і автомагістралі досягає 240 тис. км. Моделювання максимальних, а часом і екстремальних навантажень, здійснювалося за допомогою різних стендів, заїздів по дорогах, бездоріжжю, випробувальних полігонах і гоночних трасах в різних кліматичних поясах по всьому світу.


У Cayenne наступної генерації з внутризаводским індексом E3 повністю нова конструкція. Інженери з нуля розробили привід і ходову, а також безліч нових компонентів, частина з яких створена спеціально для цієї моделі.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook