Автоновини

Друге покоління Audi A7 Sportback: нові зображення

В Мережі з’явилися свіжі фотографії Audi A7 Sportback  другого покоління, що дозволяють нам більш точно уявити зовнішність майбутньої новинки.

Найбільше наступна А7 по зовнішності буде перегукуватися з новим поколінням представницького седана Audi A8, прем’єра якого відбулася всього місяць тому. Ліфтбек отримає майже таку ж решітку радіатора, а фари з високотехнологічною світлодіодною начинкою будуть трохи вже й агресивніше. Профіль нової А7 залишиться приблизно таким же, як у поточній моделі. А ось боковини повністю перероблені: тут і характерні виштамповки над колісними арками, і акуратне ребро вздовж дверних ручок, і трохи більше витягнуті задні бічні вікна.

Audi A7 Sportback

Найяскравіша особливість задньої частини новинки – зроблені єдиним цілим, прямо як на тому ж седані А8. Вони будуть складатися з витягнутими на всю ширину корми світлодіодними смужками і вертикальними сегментами під і над нею. Вихлопні труби, щонайменше на деяких модифікаціях, будуть замасковані в стилі останніх новинок Ауді – кросовера Q5 і седана А8.

Прем’єру нової Ауді А7 можна очікувати ближче до кінця цього року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook