Автоновини

Позашляховик Maxus D90 діючий флагман китайского SAIC

Концерн SAIC, найбільший китайський автовиробник і партнер General Motors, випустив на ринок КНР повнорозмірний рамний позашляховик Maxus D90. У цьому мега авто з заднім або повним приводом може бути від трьох до восьми місць.

Силовий агрегат включає бензиновий турбомотор 2.0 (224 л.с., 360 Н-м) і шестиступінчасту коробку передач : ” механіку” або ” автомат”. У перспективі з’явиться турбодизель. Ціновий діапазон – 156 700-263 800 юанів (596 тис.-1 млн. грн.).

Кути в’їзду і з’їзду – 28 і 25 градусів. Багажник відкривається «стусаном» під бампером. Покупці можуть вибирати з п’яти варіантів оформлення решітки радіатора (соти, смужки, сітки, «алмази»), дев’яти кольорів кузова (є, наприклад, червоний і зелений) і десяти видів колісних дисків.

 

Безпеку забезпечують фронтальні, бічні подушки і «шторки», АБС, ESP, адаптивний круїз-контроль, моніторинг розмітки та інші системи. Виробник говорить, що при створенні Максус D90 відмовився від стандартної моделі B2C (business to customer), коли бізнес диктує правила гри споживачеві, і зробив рівно навпаки – C2B.

Салон оброблений шкірою і алькантарою. Діагональ центрального сенсорного дисплея – 12,3 дюйма. Медіасистема включає штатний навігатор і розуміє голосові команди. Клімат-контроль – трьохзонний. Є підігріви і вентиляція сидінь, панорамний дах з люком.

Разом з Alibaba Group компанія SAIC виготовила інтерактивну платформу, висунувши клієнтам пропозиції по 18 специфікаціям продукту. Кілька тисяч користувачів залишили свої відгуки, і інженери з дизайнерами до них прислухалися. Наприклад, первісна довжина позашляховика в 5,2 метра була скорочена, все крісла, крім водійського, стали трансформуватися, а можливості персоналізації розширені. Такої ж стратегії SAIC має намір дотримуватися і в майбутньому.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook