Автоновини

Розсекречена зовнішність нового Volkswagen Jetta 7

У мережі з’явилися перші фото нового Фольксваген Джетта 7 покоління, який, як очікується, буде запущений в серійне виробництво в грудні 2017 року. Не виключено, що прем’єру моделі проведуть на Франкфуртському автосалоні у вересні.

Навіть по знімках видно, що Volkswagen Jetta 2019 в новому кузові виявився значно більший за попередника, про що свідчать віконця, що з’явилися в задніх стойках, яких не було раніше.

Спереду нова Джетта 2018-2019 роки виділяється широкими гратами радіатора на манер моделі Артеон, діодними секціями в головній оптиці і ребристим капотом. Ззаду звертають на себе увагу виштамповка на кришці багажника у вигляді невеликого спойлера і витягнуті ліхтарі, які за формою нагадують такі ж на Шкоді Суперб 3.

Фотографій салону Volkswagen Jetta 7 поки немає, але напевно всередині седан отримає електронний щиток приладів (в якості опції), поліпшені матеріали обробки, і традиційну для моделей марки еталонну ергономіку, а вільного простору всередині автомобіля стане більше.

Колишня Джетта випускається з 2010 р, а машина сьомий генерації нарешті перебереться на модульну платформу MQB. Її використання дозволить трохи знизити вагу і поліпшити керованість. Під капотом очікуються бензинові турбомотори TSI об’ємом 1,4 і 2,0 л, а на ряді ринків запропонують 1,6-літровий атмосферник MPI.

Новий Фольксваген Джетта VII в Україні навряд чи з’явиться раніше другої половини 2018 року. Не виключено, що перші екземпляри будуть імпортуватися до нас з Мексики. Точні ціни поки не відомі, але вартість однозначно підросте.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook