Автоновини

Tesla продовжує фіксувати втрати після презентації електромобіля Model 3

Кілька днів тому американська компанія Tesla офіційно представила серійну версію електрокара Model 3, а також передала першу партію автомобілів цієї моделі замовникам. Здавалося б, що все йде добре, але наразі фінансові показники компанії можуть викликати серйозні питання.

Як пише інформаційне агентство CNBC, у другому кварталі поточного року Tesla зафіксувала збиток у розмірі 401 мільйона доларів США. Незважаючи на тривожні цифри, експерти передрікали компанії гірші показники: за підсумками другого кварталу збитки склали 1,33 долара за акцію, хоча очікувалося, що вони досягнуть 1,82 долара за акцію.

Що стосується виручки Tesla, то вона в порівнянні з аналогічним періодом минулого року зросла більш ніж удвічі: з 1,3 мільярда до 2,8 мільярда доларів, хоча експерти прогнозували виручку в районі 2,5 млрд доларів. Такі показники пов’язані з тим, що в четвертому кварталі минулого року Tesla зафіксувала істотне зростання замовлень на флагманські моделі Model S і Model X.

На фото: голова Tesla Ілон Маск

Втім, глава Tesla Ілон Маск запевнив інвесторів, покупців, прихильників марки і автомобільну громадськість на своїй сторінці в Twitter в тому, що все йде за планом, і до кінця наступного року Tesla буде виробляти не менше 10 тис.  автомобілів в тиждень, що забезпечить марці світле майбутнє.

Раніше Auto-motive.info повідомляли, що автомобілі Tesla будуть збиратися в Китаї.

 

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook