Автоновини

У Німеччині заборонили експлуатувати дизельні Porsche

Через «дізельгейт» під забороною опинилися приблизно 22 тис.  автомобілів німецького виробника. Міністр транспорту і цифрової  інфраструктури Німеччини Александер Добріндт зазначив, що в автомобілях марки Porsche, які оснащуються дизельними двигунами, виявлені механізми, здатні на тестах занижувати реальні показники викидів шкідливих речовин в атмосферу.

Згідно з розпорядженням голови відомства, забороняється експлуатація Porsche Cayenne, які оснащуються трилітровими дизельними двигунами. Відомо, що цей указ торкнеться власників близько 22 тис.  автомобілів бренду на території Європи. Машини будуть відкликані в сервісні майстерні з метою переобладнання.

У компанії Porsche розповіли, що знайшли «хитре ПО» в ході внутрішнього розслідування. Виробник погодився відкликати Кайени за свій рахунок. Александер Добріндт підкреслив, що модель на сьогоднішній день знаходиться у виробництві. Згідно з його словами, уряд вводить заборону на реєстрацію ТЗ, які зараз знаходяться в продажу. Він буде діяти до тих пір, поки не стане доступним для оновлене програмне забезпечення, яке повинен попередньо схвалити Мінтранс ФРН.

Раніше стало відомо про те що продажі дизельних автомобілів в Європі скорочуються.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook