Автоновини

Найтихіший у світі: представлений новий Rolls – Royce Phantom

Відбулася офіційна прем’єра розкішного лімузина Phantom восьмого покоління. У дизайні моделі революції не відбулося – седан зберіг впізнанний стиль. Phantom VIII побудований на новій алюмінієвій платформі, при цьому кузов став на 30% жорсткіше. Платформу в компанії називають «Архітектура розкоші», цей «візок» потім ляже в основу всіх наступних Роллсів, включаючи позашляховик Cullinan.

Довжина нового Phantom складає 5 762 мм, що на 77 мм менше, ніж у попередника. Ширина новинки – 2 018 мм (+29 мм), висота  – 1 646 мм (+8 мм), колісна база – 3 552 мм (-19 мм). До речі, масивна решітка радіатора об’єднана з кузовом.  Також був представлений подовжений Phantom EWB.

Модель отримала активну пневмоподвеску: стереокамера під лобовим склом зчитує нерівності дороги на швидкості до 100 км / год, потім електроніка виставляє потрібні налаштування, змінюючи положення кузова. Систему назвали Magic Carpet Ride. Ще одне нововведення – повнокероване шасі.

У Rolls-Royce новий Phantom позиціонують як самий тихий автомобіль в світі. Загальна маса звукоізоляційних матеріалів – 130 кг. Шини Continental всередині заповнені піною, яка також поглинає шум.

У салоні кожен елемент зроблений або з металу, або зі скла, або ж покритий шкірою – ніякого пластику! Під склом передньої панелі можна помістити будь-який вподобаний малюнок, в тому числі і копії шедеврів світового живопису. «Приборка» – віртуальна. Задні крісла, розділені консоллю, які можуть трохи повертатися один до одного. В арсеналі новинки: адаптивний круїз-контроль, камери кругового огляду, системи автоматичного гальмування, нічного бачення, утримання в смузі руху.

Rolls-Royce Phantom VIII оснащений мотором V12 6.75 з двома турбокомпресорами. Потужність двигуна – 563 к.с., він поєднується з восьмідіапазонним «автоматом» ZF. З місця до «сотні» автомобіль розганяється за 5,3 секунди, максимальна швидкість – 250 км / ч.

У продаж новий Phantom VIII надійде цієї осені, ціна поки не оголошена.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook