Автоновини

Марка Borgward анонсувала нову модель

Відроджений німецький бренд опублікував тизер таємничої новинки. Зображення неназваної моделі опубліковано на офіційних сторінках Borgward в соцмережах. Картинку супроводжує підпис «She is back!» ( «Вона повернулася!»), ніяких інших даних про автомобіль немає.

Судячи з займенника, мова може йти про модель Borgward Isabella – найпопулярнішу в історії бренду. Вона протрималася на конвеєрі з 1954 по 1961 роки, всього було вироблено більше 200 тис. таких автомобілів. В Європі продавали купе, кабріолети і універсали Isabella, також клієнтам пропонувалася спортивна версія TS.

На фото: Borgward Isabella Coupe’ 1958-61 рр.

Швидше за все, Borgward представить концепт, а найбільш підходящим майданчиком для прем’єри бачиться Франкфуртський автосалон. Мотор-шоу відкриється у вересні цього року.

Нагадаємо, бренд Borgward був заснований в 1919 році, своє існування він припинив в 1961-му. На початку 2015-го марку відродили за участю китайської компанії Foton, яка входить в концерн BAIC.

Сьогодні в лінійці Borgward два кросовера – BX5 і BX7, обидва поки можна купити тільки в Китаї, там же їх і виробляють. Скоро марка почне освоювати Близький Схід, в 2018-2019 автомобілі відродженого бренду повинні з’явитися в Європі.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook