Автоновини

Скандальна білявка на Range Rover знову вчудила на дорозі

Скандальна білявка Цибулін Світлана, яка раніше стала зіркою Мережі за неадекватну поведінку в поліцейській дільниці, влаштувала гонки на Range Rover в «Царському селі» на Печерську. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив водій Артем Мостовий.

За його словами, Цибулін нібито була в стані сильного алкогольного та наркотичного сп’яніння і загрожувала йому за зупинку на одній з вулиць.

«Спочатку вона перекрила дорогу, потім намагалася протаранити моє авто. В той момент під’їхав, як виявилося пізніше, сусід цієї неадекватної, який сказав, що вона завжди так себе веде, потрібно викликати копів », – розповів Мостовий.
Для своєї безпеки чоловік вирішив від’їхати від Цибулін, але вона, за його словами, влаштувала гонки, намагаючись своїм позашляховиком протаранити його автомобіль.

«Захопившись гонкою, вона не помітила, як приїхала прямо до Печерського відділення поліції, де і була затримана. Прав вона позбавлена ??по ст. 130 і поїхала додому з драйвером, але чи надовго? »- пише Мостовий.

Publi? par Artem Mostovoy sur mardi 25 juillet 2017

Раніше Світлану Цибулін затримували за парковку білого Range Rover на пішохідному переході на вул. Шовковичній у Києві. Після затримання власниця авто в грубій формі відмовилася надавати поліцейським документи на автомобіль і сплачувати штраф, після чого правоохоронці забрали жінку у відділок. «Моя сумка коштує дорожче, ніж уся ваша ділянка», – заявляла жінка в наручниках і нецензурно лаяла поліцейських.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook