Автоновини

Авторинок України 2017: які марки втрачають покупців

З початку року в Україні було продано близько 30 000 нових автомобілів. За підрахунками , це приблизно на третину більше, ніж за той же період 2016- го. Проте продажі росли не у всіх автомобільних марок.

Так, наприклад, «АвтоВАЗ» в січні-травні втратив в Україні більше половини своїх покупців: продажу російського концерну впали на 60%. За підсумками п’яти місяців «вазовский» бренд «Лада» є лідером за темпами падіння продажів.

Втім, судячи з усього, росіяни вирішили рятувати становище. Днями «АвтоВАЗ» оголосив про те, що відновлює постачання українським дилерам «Лада Гранта». Седан входить в ТОП-30 найбільш дешевих автомобілів в Україні: «Гранта» розмістилася на 12 місці.

У числі тих, хто пішов в мінус і Chevrolet. З початку 2017 року продаж американської марки просіли на 23,6%.

Опинився серед аутсайдерів автомобільного ринку і вітчизняним ЗАЗ він же “Промавтоінвест”, який до літа втратив 8,3% продажів. І це при тому, що фактично весь модельний ряд Запорізького автозаводу входить в число найбільш доступних авто в Україні.

У список невдах потрапив і Land Rover. У січні-травні продажі люксових британських позашляховиків в Україні впали на 3,7%.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook