Автоновини

У сімействі Volkswagen I.D. з’являться ще дві моделі

Компанія Volkswagen розробляє п’ять електромобілів, перший з яких вийде на ринок через два роки.

Знімок слайда презентації німецького бренду, присвячений сімейству електрокарів I.D., виявився в розпорядженні порталу Groen7. Судячи по картинці, Volkswagen має намір запустити в серію п’ять електричних моделей.

Провісників трьох новинок компанія вже показала – це концептуальні хетч I.D., «паркетник» I.D. Crozz і мінівен I.D. Buzz. Ще два електрокара – I.D. Lounge і I.D. AEROe – поки не представлені. Не виключено, що це будуть більші кросовери і спортивне купе відповідно. Всі моделі побудують на новій платформі MEB.

Першим в продаж надійде хетчбек Volkswagen I.D., він буде призначений тільки для європейського ринку. До дилерів електромобіль повинен дістатися в 2019 році. Крос-купе I.D.Crozz запропонують в Китаї і Старому світі, до речі, назва цього електромобіля, ймовірно, змінять на I.D. Cross. Таємничі I.D. Lounge і I.D. AERO є намір продавати в Штатах і Піднебесної, а ринки для мінівена поки не визначені.

Прототип хетча був оснащений 168-сильним електромотором, у «паркетника» – два електродвигуни з сумарною віддачею в 305 л.с. I.D. Buzz також отримав два електричні мотори, сукупна потужність цього прототипу – близько 370 к.с. За попередніми даними, новинки Volkswagen зможуть долати до 600 кілометрів шляху на одній зарядці.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook