Автоновини

Nissan показав «приборку» нового Leaf

Японська компанія опублікувала другий тизер популярного електромобіля нової генерації.

На зображенні представлена ??панель приладів нового Nissan Leaf і мультифункціональний рульове колесо. «Уявіть, що означає завжди бути на вірному шляху», – каже супроводжуючий коментар, а прес-реліз акцентує увагу на системі ProPILOT, завдяки якій автомобіль зможе самостійно рухатися в межах однієї смуги на автомагістралі.

Система ProPILOT активується одним натисканням кнопки і вона сама починає «рулити», прискорюватися і сповільнюватися. Іншими словами, система надає водієві допомогу при їзді в пробках і в тривалих поїздках.

Надалі Nissan має намір збільшувати рівень автономності системи ProPILOT і в майбутньому, автомобіль зможе самостійно і безпечно долати міські перехрестя. «Новий Nissan LEAF – ідеальне втілення принципів Nissan Intelligent Mobility. Він буде самим передовим і доступним для покупців електромобілем на сьогоднішньому ринку, – сказав директор європейського підрозділу електромобілів Nissan Гарет Дансмор. – Додавання революційної системи ProPILOT до обладнання нового Nissan LEAF можна переоцінити. Вона дозволить розкрити численні переваги електромобілів, створюючи менш переповнені і більш чисті міста для майбутніх поколінь ».

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook