Автоновини

Очолити Uber може один з ключових менеджерів Facebook

Джерела зарубіжних ЗМІ вважають, що посада директора компанії можуть запропонувати Шеріл Сандберг.

У американській компанії Uber, яка надає послуги онлайн-сервісу замовлення таксі в багатьох країнах світу, незабаром повинен з’явитися новий керівник. Про те, що їм може стати Шеріл Сандберг, що займає одну з ключових посад в Facebook (операційний директор), повідомляє New York Post.

Згідно з відомостями джерел видання, посаду в Uber їй має намір запропонувати рада директорів корпорації. На їхню думку, Шеріл Сандберг є «оптимальним вибором». Однак ясності в питанні вибору майбутнього керівника поки немає. Зараз відомо, що за кандидатуру топ-менеджера з Facebook виступає член ради директорів Uber, підприємець Аріанна Хаффінгтон.

Шеріл Сандберг

У числі кандидатів на високий пост також виконавчий директор CVS Хелена Фулкс, колишній операційний директор Disney Том Стеггс, а також колишній виконавчий директор Yahoo! Марісса Майєр.

Раніше портал «Automotive» повідомляв про те, що засновник корпорації Тревіс Каланік пішов з поста головного виконавчого директора. Лист з відповідною вимогою він отримав від найбільших інвесторів. Причиною такого рішення стало те, що корпорація опинилася в центрі одразу кількох скандалів і розглядів в суді.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook