Автоновини

Найпопулярніші електромобілі в Україні 2017

За п’ять місяців 2017 року первинний ринок електромобілів в Україні досяг майже тисячі одиниць – в січні-травні вперше реєстрацію в країні пройшли 958 електромоторів. Такі дані асоціації «Укравтопром».

У порівнянні з минулим роком попит на автомобілі на «батарейках» виріс майже в три рази.

Більшість українських автомобілістів вважають за краще купувати старі електрокари. З усіх «зелених» авто, які в цьому році вперше пройшли реєстрацію в Україні, лише 18% були новими.

А ось список найпопулярніших електромобілів країни в 2017 році виглядає наступним чином.

4. Tesla Model S

У січні-травні 2017 року українці купили 24 електромобіля Tesla Model S. З них лише сім машин були новими.

Сьогодні Model S – №1 в рейтингу ТОП-10 електрокарів по запасу ходу. На одному заряді седан «Тесли» може проїхати більше 500 кілометрів.

В Україні «Модель С» офіційно не представлена. Але у «сірих» дилерів автомобіль можна знайти.

3. BMW i3

За п’ять місяців BMW продала в Україні 24 електромобіля i3 – стільки ж, як і «Тесла». Але в структурі продажів баварців більше нових авто – 16 штук.

На відміну від електромобіля Ілона Маска, BMW i3 на українському ринку представлена ??офіційно.

У ТОП-10 електромобілів за запасом ходу i3 займає 10 місце. На одному заряді батареї баварський електрокар може проїхати близько 185 кілометрів.

Головна перевага BMW i3 – авто можна взяти з маленьким двигуном внутрішнього згоряння, який фактично використовується як генератор для підзарядки батареї.

2. Ford Focus Electric

Ford Focus Electric – №9 в рейтингу кращих електрокарів за запасом ходу. На одному заряді електричний «Фокус» проїжджає близько 185 кілометрів.

В Україні електромобіль офіційно не представлений. Знайти його можна у «сірих» дилерів. І на популярних автомобільних ринках.

1. Nissan Leaf


Nissan Leaf – найпопулярніший електромобіль в Україні. На його частку припадає 85% продажів всіх електрокарів в країні.

«Ліф» – №7 в рейтингу ТОП-10 електромобілів за запасом ходу. Нове покоління Nissan Leaf може проїхати до 250 кілометрів на одному заряді батареї.

Японський електромобіль не представлений в Україні офіційно. Знайти його можна на авторинках.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook