Автоновини

KIA розсекретила субкомпактний кросовер STONIC

Компанія Kia розсекретила субкомпактний кросовер Kia Stonic, який розроблявся з прицілом на європейський ринок. Його відрізняє сучасна «енергійна» зовнішність, цікавий інтер’єр і багате опціональне оснащення.

Про те, що Stonic повинен стати «ударною силою» на європейському ринку говорить той факт, що дизайн моделі розроблявся в європейській студії Kia. У новинки фірмова решітка радіатора «посмішка тигра», потужний передній бампер, розширені колісні арки. Уздовж кузова пущений захисний обвіс з нефарбованого пластика. Як і соплатформенний Hyundai Kona, Stoniс буде доступний в двокольоровому виконанні з контрастним дахом. У компанії говорять, що буде доступно 20 двоколірних поєднань і 5 варіантів забарвлення даху.

Інтер’єр моделі, здавалося б, нехитрий, але в цілому цікавий і сучасний, а пожвавлюють його контрастні вставки того ж кольору, що і дах. На центральній консолі розмістився великий екран інформаційно-розважальної системи, яка має підтримку Apple CarPlay і Android Auto. Серед опцій: підігрів передніх сидінь, система безключового доступу і круїз-контроль.

Kia Stonic буде доступний з новим літровим турбодвигуном потужністю 120 к.с., а також атмосферними бензиновими двигунами об’ємом 1,25 і 1,4 л. В Європі також буде запропонований 1,6-літровий турбодизель.

Продажі Kia Stonic в Південній Кореї і Європі почнуться в третьому кварталі цього року. Коли корейський паркетник з’явиться в продажу в Україні – невідомо. Однак потрібно зазначити, що в нашій країні кросовери Kia користуються високим попитом.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook