Автоновини

Geely готує до прем’єри оновлений седан Emgrand GT

Китайські ЗМІ дізналися дату дебюту рестайлінгової «чотирьохдверкі» Geely GC9. На українському ринку модель продають під ім’ям Emgrand GT.

Перші фото посвіжілого флагмана Geely з’явилися в мережі ще в кінці минулого року. За даними «піднебесних» ЗМІ, у себе на батьківщині оновлений седан дебютує 14 липня. Терміни виходу рестайлінгової моделі на інші ринки поки невідомі.

Оновлений GC9 отримав модернізовані фари, інші бампери і світлодіодні горизонтальні смужки денних ходових вогнів. Передбачається, що у китайській модифікації седана віддачу бензинового турбомотора 1.8 збільшили зі 163 до 184 к.с. Цей двигун буде працювати в парі з семідіапазонним «роботом» з двома зчепленнями.

 

У Китаї Geely GC9 також можна купити з двигунами 2.4 і 3.5, що видають 162 і 275 к.с. відповідно. Для дореформеної моделі передбачена тільки шестиступінчаста автоматична коробка.

Нагадаємо, в Україні флагманську модель Geely продають під ім’ям Emgrand GT. У нас седан доступний з уже згаданими двигунами 1.8 і 2.4, які поєднуються з 6АКП. При цьому віддача першого мотора, як і у китайського дорестайлингового варіанту, становить 163 к.с., а другий агрегат дефорсирован до 148 к.с.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook