Тюнінг

«Малолітражку» Fiat 500 перетворили на щось зловісне

Тюнер втиснув в Fiat 500 350-потужний мотор від Alfa Romeo і наділив компакт-хетч заднім приводом.

Настільки незвичайна машинка отримала ім’я Anniversary GP Giannini 350. Прем’єра пройшла в рамках автосалону в Турині. Проект народився стараннями Gram Torino Engineering, присвятили всю цю справу колегам з Giannini Automobili.

Кому-то цей Fiat 500 Giannini може здатися безглуздим. Просто таке враження досягається за рахунок широченних колісних арок з вуглецевого волокна.

Характеристики апаратика стовідсотково відповідають видатному вигляду. Так, як тут встановлений чотирициліндровий двигун з турбонаддувом від Alfa Romeo 4C в 350 кінських сил. Як і належить авто зі спортивними претензіями, привід йде вже задній.

На додаток до роботи над підвіскою (насамперед, виділимо амортизатори ?hlins) і двигуном, обрані шестипоршневі супорти Brembo.

За словами OmniAuto, фірма, що стоїть за Giannini, має намір побудувати не більше 100 екземплярів такого потужного транспортного засобу, і кожен з них буде коштувати близько 150 000 євро в залежності від рівня виконання (вибирає клієнт-замовник). Маленький тираж? Радійте, що міні-машина взагалі буде пропонуватися до покупки, а не залишиться шоу-каром!

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook