Автоновини

Карл-Томас Нойманн покинув пост глави Opel

Одноголосним рішенням Ради директорів генеральним директором Opel став 48-річний Міхаель Лошеллер, який займав до цього посаду директора з фінансів.

Карл-Томас Нойманн повідомив сьогодні у своєму акаунті в Twitter про те, що він залишиться працювати в Opel членом правління до закриття. Нагадаємо, раніше французька PSA Group придбала у американської General Motors підрозділ Opel / Vauxhall і європейський бізнес GM Financial. Ймовірною причиною продажу Opel називають те, що німецької компанії так і не вдалося стати прибутковою.

Ден Амманн, голова наглядової ради Opel і президент General Motors повідомив, що «під керівництвом Карла-Томаса Нойманна ми домоглися величезного прогресу». Також він подякував вже колишнього главу Opel за результативну роботу в компанії.

Новий глава Opel Міхаель Лошеллер в свою чергу висловив подяку наглядовій раді за надану довіру. Він заявив, що компанія під його керівництвом продовжить працювати над просуванням бренду в складі PSA.

Карл-Томас Нойманн (зліва) і Міхаель Лошеллер (праворуч)

Купівля компанії Opel концерном PSA Group зробило останнього другим за величиною автовиробником в Європі з часткою ринку в 17%.

Зовсім недавно, нагадаємо, компанія Opel запустила в серійне виробництво новий кросовер Crossland X. Також раніше повідомлялося про те, що німецька марка представила особливу модифікацію трьохдверного хетчбека Adam.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook