Автоновини

Гендиректора Uber хочуть відправити у відставку

Напередодні, 11 червня, відбулася рада діректорів Uber, в якому обговорювалася можливість відсторонення співзасновніка компаніі Тревіса Каланіка з поста генерального директора.

Про це говорить видання Financial Times. Причиною недільної зустрічі стала доповідь колишнього генерального прокурора США Еріка Холдера, в якої був розглянут скандал всередині компании Uber. Після вивчення доповіді Рада директорів американської компаніі вирішили «скористатися рекомендаціямі» з документа.

Які самі рекомендації містилися в доповіді офіційно не повідомляється. Власні джерела Financial Times пояснили, що мова йде про те, що Тревіс Каланік може тимчасово піти з посади гендиректора або перейти на іншу керівну посаду в компаніі Uber.

Тревіс Каланік

У 2014 році американський підприємець Тревіс Каланік був включений Forbes в список 400 найбагатших американців, і зайняв в ньому 290-й рядок, з капіталом 6 мільярдів доларів. У тому ж році Каланіка критикували за стратегію «вигравати будь-якою ціною» при управлінні компанією Uber.

Раніше повідомлялося, що за першу половину 2016 року компанія Uber втратила 1 мільярд 270 мільйонів доларів. Нещодавно в США почалося розслідування по відношенню до Uber з приводу спеціального софту, який допомагав водіям працювати в містах, де сервіс таксі перебував під забороною.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook