Автоновини

Чак Норріс став обличчям Fiat Professional

Відомий актор, чий культовий, незруйновний характер зробив його популярним в Мережі, став іронічним втіленням італійського бренду в новій рекламній кампанії, старт якої запланований на червень поточного року.

Відповідно до нової рекламної платформою, яка в наступному місяці буде запущена в Європі, Близькому Сході та Африці, Fiat Professional представляє свого нового, фантастичного посла. Ним став відомий американський актор, продюсер і експерт в області східних єдиноборств – Чак Норріс. До його успішної кінокар’єри за останні роки додалася інтернет-популярність, що виражається в мемах, мотиватора та інших видах творчості користувачів Мережі.
На кожній цифровій і соціальній платформі є величезна кількість мемів, які демонструють дивовижні, іронічно нереальні дії Норріса, подаючи його справжнім супергероєм. Якщо ввести в пошуковий рядок запит з ім’ям актора, то ми отримаємо близько 12 мільйонів результатів в Гугл і 880 тисяч на YouTube.
Комбінація перерахованих вище факторів робить Чака Норріса найбільш підходящим втіленням Fiat Professional, які уособлюють цінності бренду: рішучість, надійність, динамічність, компетентність і близькість до покупця. Крім того, дослідження, проведене на європейському ринку, показало, що він є найкращою кандидатурою на те, щоб стати обличчям фірми з урахуванням значущості, подібності і привабливості для професійних клієнтів.

Практика залучення автомобільними брендами відомих людей як своїх послів користується успіхом. Наприклад, раніше Nissan запросив для цих цілей зірку фільмів «Загін самогубців» і «Вовк з Уолл-стріт» – австралійську актрису Марго Роббі, а Ford вже неодноразово співпрацював Двейном «Скелею» Джонсоном.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook