Автоновини Женева-2018

Опубліковані перші фотографії Peugeot 508 нового покоління

Фото: Peugeot Heritage

Фотошпигунам вдалося зняти седан Peugeot 508 нового покоління. Знімки були опубліковані на сторінці Peugeot Heritage в Facebook. На фотографіях машина представлена ??без камуфляжу, повідомляє Auto-motive.

Судячи по знімках новинка отримає дизайн в стилі концепту Instinct. 508 укомплектують іншими бамперами, світлодіодною оптикою і спортивною вихлопною системою. Машина отримає фірмовий інтер’єр i-Cockpit другого покоління, який вже застосовується на кросовери 3008 і 5008. Відмінною рисою салону новинки стане повністю цифрова приладова панель.

Автомобіль побудують на платформі EMP2. За неофіційними даними в моторну гамму машини увійде 1,2-літровий бензиновий турбомотор. Також клієнтам запропонують 1,6 та 2,0 літрові дизельні агрегати. Також новинка отримає гібридну модифікацію. Сумарна потужність седана може скласти 300 кінських сил.

Компанія Peugeot представить седан 508 нового покоління на автосалоні в Женеві в березні нинішнього року. Основними конкурентам нового 508 називаються BMW 3-Series і Volkswagen Arteon. Виробництво машини налагодять на заводах у Франції та Китаї.

У Україні на даний момент продається седан 508 нинішнього покоління. У моторну гамму автомобіля входить 1,6-літровий бензиновий двигун з віддачею 156 кінських сил. Також клієнтам пропонується 2,0-літровий дизельний мотор HDi. Потужність такого агрегату складає 180 кінських сил. Ціни на седан починаються від 935 200 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook