Автоновини

Lamborghini розповів про перспективи випуску компактного кросовера

Фото: Lamborghini

Компанія Lamborghini не виключає розробку кросовера, який поступиться розмірами Urus. Однак поки цей проект офіційно не підтверджений. Про це розповів генеральний директор і голова правління Automobile Lamborghini Стефано Доменікалі. Він додав, що в будь-якому випадку така машина точно не з’явиться на ринку до 2020 року.

За словами топ-менеджера, в найближчих планах компанії створити гібридну модифікацію свого першого кросовера Urus. Доменікалі підкреслив, що це рішення вже затверджено.

Lamborghini Urus дебютував 4 грудня на спеціальному заході в італійському Сант-Агата-Болоньєзе. Автомобіль отримав новий чотирилітровий бензиновий агрегат V8 з двома турбінами. Агрегат, що поєднується з восьмиступінчастою автоматичною коробкою, розвиває 650 к.с. і 850 Нм крутного моменту (доступний в діапазоні 2250-4500 об / хв).

Lamborghini Urus здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 3,6 сек., а його максимальна швидкість складає 305 км на годину. Для порівняння, Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio, оснащений 510-потужним 2,9-літровим твін-турбо V6, набирає першу “сотню” за чотири секунди. Максимальна швидкість – 285 км на годину.

Поставки цього автомобіля в Україну повинні початися влітку нинішнього року. Ціни на Urus будуть оголошени пізніше.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook