Автоновини Пекін-2018

Новий седан Geely розсекретили до прем’єри

Фото: CarsNewsChina

Фотографії нового невеликого седана китайської компанії Geely витекли в мережу. Знімки були опубліковані виданням CarsNewsChina. Автомобіль отримав назву SL і надійде в продаж на місцевий ринок найближчим часом. Офіційна прем’єра новинки відбудеться, швидше за все, на пекінському автосалоні 25 квітня, повідомляє Auto-motive.

Ціни на машину будуть починатися приблизно від 100 000 юанів (приблизно 15 800 доларів США). Чи з’явиться ця модель в продажу в інших країнах, поки невідомо.

Довжина машини становить 4,680 мм, а ширина 1,785 міліметрів. Розмір колісної бази дорівнює 2,670 міліметрів. Дизайн машини виконаний в новому корпоративному стилі, за який тепер відповідає Пітер Хорбері.

Новинка отримала 1,0-літровий бензиновий двигун з трьома циліндрами. Потужність мотора становить 136 кінських сил. Також клієнтам запропонують 1,4-літровий агрегат з віддачею 133 кінських сили.

У Україні найближчим часом почнуться продажі ще однієї моделі Geely – кросовера Atlas. Ціни на машину стануть відомі ближче до початку продажів. Китайський кросовер буде конкурувати з Kia Sportage і Hyundai Tucson. На українському ринку кросовер запропонують з 2,0-літровим бензиновим мотором потужністю 141 кінська сила. Двигун працює спільно з шестиступінчастою механічною коробкою передач. Також клієнтам запропонують 2,4-літровий агрегат з віддачею 148 кінських сил. Такий двигун працює з шестиступінчастим “автоматом”.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook