Автоновини Женева-2018

Mercedes-Benz представив оновлений C-Class

Фото: Daimler AG

Компанія Mercedes-Benz розсекретила оновлений C-Class. Публічна прем’єра рестайлінгової моделі відбудеться на автосалоні в Женеві 6 березня. Продажі машини в Європі почнуться влітку 2018 року, повідомляє Auto-motive.

Автомобіль запропонують в трьох версіях: SE, Sport і AMG Line. Збірку моделі будуть вести чотири заводи в Китаї, Німеччині, США, Південній Африці. За даними Autocar, ціни на машину будуть починатися від 31 754 євро.

Рестайлінговий C-Class оснастили новою світлодіодною оптикою в стилі E-Class, яка буде доступна в базових версіях. Також автомобіль отримав іншу решітку радіатора, спортивні бампери, хромовані бічні спідниці і великі повітрозабірники.

У салоні оновленого C-Class з’явився більш широкий дисплей мультимедіа і нова приладова панель. Крім цього доступна бездротова зарядка для смартфонів.

З-Class, як і старші моделі Mercedes, отримав функції напівавтоматичного управління. За ситуацією на дорозі стежать камери і радіолокаційні системи. Також модель оснащується адаптивним круїз-контролем, системою автоматичного паркування та можливістю дистанційного контролю автомобіля за допомогою смартфона.

У список систем безпеки увійшла істотно модернізована система аварійного гальмування, функція попередження про аварії, а також системи моніторингу сліпих зон і розпізнавання пішоходів і велосипедистів.

C-Class отримав турбовані бензинові та дизельні двигуни, а також гібридні установки. У моторну гамму оновленого сімейства С-Class увійшов новий 2,0-літровий дизельний мотор. Потужність агрегату була збільшена до 255 кінських сил. В іншому лінійка моторів не зазнала змін.

Нинішнє покоління C-Class побудовано на платформі MRA. Шасі автомобіля виконано з легких матеріалів, це дозволило значно скоротити загальну вагу машини. У Україні на даний момент ціни на машину починаються від 1 251 567 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook