Автоновини

Студенти створять для Hyundai електричний баггі

Фото: Hyundai

Компанія Hyundai опублікувала перші зображення концептуального електричного баггі, який розробили фахівці європейського дизайн-центру марки разом зі студентами Європейського інституту дизайну в Туріні (IED). Прем’єра новики відбудеться на початку березня на Женевському автосалоні, пише Auto-motive.

У створенні експериментального автомобіля взяли участь 15 учнів IED з Китаю, Індії, Італії, Мексики, Великобританії і Південній Кореї. За словами розробників, головним завданням було «переосмислити ідею традиційного автомобіля».

Габаритна довжина концепту складе 3745 мм, ширина – 2235 мм, а висота – 1455 міліметрів. Розмір колісної бази дорівнює 2580 міліметрів. У двомісного автомобіля не буде даху, дверей і вітрового скла. Технічні характеристики поки не називаються. Поки лише відомо, що баггі буде приводитися в рух єдиним електромотором.

На Женевському автосалоні компанія Hyundai також покаже повністю електричну модифікацію компактного кросовера Kona. Без підзарядки акумуляторів новинка зможе проїхати до 470 кілометрів. Плюс до всього, на мотор-шоу дебютує кросовер Santa Fe нового покоління, який повинен дістатися до України до кінця нинішнього року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook