Автоновини

Новий Mercedes Gelandewagen від AMG отримав 685-потужний двигун

Фото: Mercedes-Benz

Mercedes-AMG представив «заряджену» версію позашляховика G-Class нового покоління, яку укомплектували 685-потужним агрегатом. Публічна прем’єра Mercedes-AMG G 63 відбудеться на початку березня на Женевському автосалоні, повідомляє Auto-motive.

Позашляховик оснастили чотирьохлітровим наддувним агрегатом V8 з двома турбінами «twin-scroll» з змінною геометрією крильчатки, який прийшов на зміну колишньому 5,5-літровому мотору V8. Двигун видає 585 к.с. і 850 Нм крутного моменту, що на 14 сил і 90 Нм перевершує віддачу агрегату попередника.

Наддувна «вісімка» працює в парі з 9-ступінчастим “автоматом” AMG Speedshift TCT і системою повного приводу AMG Performance 4Matic, яка тепер розподіляє тягу між осями щодо 40:60 на користь задньої (50:50 – у попередника).

Двигун дозволяє автомобілю масою 2485 кг прискорюватися з місця до 100 км / год за 4,5 секунди, що на 0,9 секунди швидше колишнього G 63. Максимальна швидкість примусово обмежена 220 кілометрами на годину. При цьому покупцям запропонують опціональний набір з модернізованими колесами, шинами і пересунутим на позначку 240 км / год електронним обмежувачем.

Для порівняння, найближчий конкурент новинки в особі Range Rover Sport SVR з п’ятилітровим 550-потужним мотором з приводним нагнітачем здатний розганятися з місця до сотні за 4,7 секунди, а його максималка складає 260 км на годину.

Новий Mercedes-AMG G 63 оснащений адаптивною підвіскою, спортивною випускною системою з варіантами звучання, 22-дюймовими лекгосплавними колесами і посиленими гальмівними механізмами з супортами червоного кольору.

Терміни початку продажів і вартість новинки поки не називаються. Нинішній Mercedes-AMG G 63 обійдеться в Україні мінімум в 168 тисяч доларів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook