Автоновини Женева-2018

Mercedes-Maybach оновив Cедан S-Class

Фото: Daimler AG

Компанія Mercedes-Benz представила оновлений седан S-Class у версії Maybach. Публічна прем’єра новинки відбудеться на автосалоні в Женеві в березні нинішнього року. Продажі автомобіля повинні початися влітку 2018 року, повідомляє Auto-motive.

Рестайлінговий седан отримав нову решітку радіатора в стилі концепту Mercedes-Maybach Vision 6, який був представлений в серпні минулого року на конкурсі елегантності в Пеббл-Біч. Також машина отримала 20-дюймові колісні диски і змінені бампери. Клієнтам запропонують кілька нових кольорів забарвлення кузова.

В оформленні інтер’єру використали шкіру Nappa з контрастною прострочкою. Серед інших відмінних рис салону – великий сенсорний дисплей, додаткове підсвічування, а також додаткові екрани для задніх пасажирів.

Також змінилися і габаритні розміри розкішного седана. Довжина автомобіля складає 5 461 міліметр, а розмір колісної бази дорівнює 3 365 міліметрів.

Технічна складова седана залишилася без змін. Автомобіль комплектується 4,0-літровим бензиновим двигуном V8. Потужність агрегату становить 463 кінських сили. Також буде доступний 6,0-літровий двигун V12 з віддачею 621 кінська сила.

Бренд Maybach був заснований в 1909 році і існував до 1950-х як виробник надрозкішних автомобілів. Бренд був відроджений компанією Mercedes-Benz в 2002 році і знову скасований в 2012 році через вкрай низький обсяг продажів. Нещодавно керівники Mercedes-Benz вирішили повернути на ринок Maybach як суббренд, під яким компанія продає седани S-Сlass в подовжених версіях і топових комплектаціях.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook