Автоновини

Спецверсію Renault Kwid присвятили героям Marvel

Фото: Renault

Компанія Renault підготувала спеціальну версію свого найменшого хетчбека Kwid. Нова модифікація отримала назву Super Hero Edition і присвячена супергероям всесвіту Marvel. Автомобіль доступний для покупки в Індії, чи буде машина продаватися в інших країнах, поки невідомо, повідомляє  Auto-motive.

Новинку можна придбати в двох версія. Одна з них створена на честь Капітана Америка. Кузов машини пофарбований у відповідні кольори, а на капоті хетчбека зображений щит супергероя. Також пропонується особлива модифікація автомобіля для шанувальників Залізної Людини. Забарвлення кузова такого хетчбека повторяє кольори костюма Тоні Старка – червоний і золотий. На задніх дверях машини нанесено напис «Невразливий».

Renault Kwid Super Hero Edition можна придбати з 1,0-літровим бензиновим двигуном. Потужність агрегату становить 67 кінських сил. Агрегат працює спільно з п’ятиступінчастою механічною коробкою передач. Опціонально клієнтам доступний «автомат».

Компанія Renault представила свій новий недорогий хетчбек Kwid навесні 2015 року. Автомобіль побудований на платформі CMF. Збирається хетчбек на заводі в індійському штаті Таміланд. Довжина хетчбека складає всього 3,68 метра, а ширина – 1,58 метра. При цьому модель відрізняється великим кліренсом – 180 міліметрів. Також автомобіль отримав додатковий захист кузова з пластика.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook