Автоновини

Hyundai почала випробування 275-потужного фастбека

Фото: Autoevolution

Компанія Hyundai почала дорожні випробування «зарядженої» версії фастбека i30, який отримає приставку N в назві. Перші шпигунські фотографії новинки опублікувало видання Autoevolution, пише Auto-motive.

Від стандартного автомобіля, який дебютував влітку минулого року, N-модифікація відрізнятиметься переналаштованою підвіскою, посиленими гальмівними механізмами і аеродинамічним обвісом кузова. Зокрема, він включить бічні «спідниці» і задній дифузор з червоною смугою. Крім того, спортивний фастбек отримає іншу радіаторну решітку і здвоєні патрубки випускної системи.

Новинку оснастять дволітровим наддувним агрегатом, який встановлюється на хот-хетчі Hyundai i30 N, де розвиває 275 кінських сил. Такий мотор, що працює в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач, дозволяє хетчбеку прискорюватися з місця до 100 км / год за шість секунд.

За попередніми даними, N-модифікація фастбек I30 дебютує вже в поточному році, проте її продажі стартують тільки в 2019 році.

В Європі стандартний Hyundai i30 Fastback, що став нижче і довше хетчбека на 30 і 115 мм відповідно, пропонується з бензиновими і дизельними двигунами. Серед перших: бензиновий трьохциліндровий турбодвигун робочим об’ємом один літр потужністю 120 к.с., а також 140-потужний 1,4-літровий агрегат. Перший поєднується тільки з шестиступінчастою “механікою”, а більш потужний мотор також здатний працювати з семідіапазонним «роботом» з двома зчепленнями.

Дизельна лінійка представлена ??1,6-літровими двигунами потужністю 110 і 136 кінських сил. Обидва мотори можуть агрегатуватися як з механічною, так і з роботизованою трансмісією.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook