Автоновини Пекін-2018

Volkswagen анонсував новий Touareg

Фото: Volkswagen

Компанія Volkswagen опублікувала перший дизайн-скетч великого кросовера Touareg третього покоління. Прем’єра моделі відбудеться 23 квітня в рамках Пекінського автосалону, повідомляє Auto-motive.

Зовнішність «Туарега» розроблялася під керівництвом шеф-дизайнера німецької марки Клауса Бішоффа. Автовиробник зазначив, що кросовер отримає «експресивний дизайн, інноваційні технології та відмінну керованість».

Судячи по зображенню, зовнішність третього Volkswagen Touareg виконають в стилі п’ятиметрового кросовера Atlas. Зокрема, він обзаведеться схожою хромованою радіаторною решіткою, з’єднаною зі світлодіодними фарами головного світла. Кросовер буде доступний з повністю цифровою панеллю приладів і новим мультимедійним комплексом з можливістю управління жестами.

Новий Volkswagen Touareg побудують на масштабованій архітектурі MLB Evo, яка лежить в основі Audi Q7, а також найшвидших серійних кросоверів в світі – Bentley Bentayga, Lamborghini Urus і Porsche Cayenne.

Лінійка двигунів поки не називається. Передбачається, у нового кросовера буде R-модифікація з 2,5-літровим наддувним п’ятилітровим агрегатом від Audi, а також версія з гібридною силовою установкою.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook