Автоновини Женева-2018

Hyundai розповів про свій перший електричний кросовер

Фото: Hyundai

Компанія Hyundai опублікувала перший тизерний відеоролик електричної версії компактного кросовера Hyundai Kona. Як повідомляє прес-служба бренду, офіційна прем’єра машини відбудеться 27 лютого. Публічний дебют новинки відбудеться на автосалоні в Женеві в березні нинішнього року. Продажі автомобіля заплановані на літо 2018 року.

Новинка буде доступна для покупки з двома варіантами силової установки. Топові версії кросовера зможуть проїхати без підзарядки 470 кілометрів. У компанії підкреслили, що це один з кращих показників в класі.

Раніше машина вже не раз була помічена фотошпигунами під час тестів. Судячи по знімках, дизайн моделі практично повністю повторюватиме стандартну модифікацію машини. Електрокар отримає лише іншу решітку радіатора і нові бампери. Крім цього, що логічно, автомобіль позбудеться вихлопної системи.

Також в планах Hyundai розробити розкішний електрокар, який стане частиною преміальної лінійки Genesis. Очікується, що прем’єра цієї машини відбудеться не раніше 2021 року. У цьому ж році корейська компанія покаже екологічно чистий автомобіль, запас ходу якого повинен перевищити 500 кілометрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook